Ocio y cultura

Banderas torna per enllestir la feina

L'actor, director i productor reestrena el musical 'A Chorus Line' interromput per la pandèmia

Antonio Banderas presenta 'A Chorus Line' al Teatre Tívoli de Barcelona / Màxim Castillo

Barcelona

'A Chorus Line' produït per Antonio Banderas, que va haver de suspendre funcions pel gran confinament de març de 2020, torna al Teatre Tívoli de Barcelona. L'actor malagueny ha presentat l'obra dies abans que una altra producció seva, 'Company' de Sondheim, arribi també a la cartellera barcelonina.

Els dos grans musicals que ha muntat des del seu Teatro del Soho de Málaga coincidiran a Barcelona però sense ell a l'escenari: "Si quieres verme tienes que ir a Málaga. Es una apuesta que he hecho", diu un Banderas que vol donar prioritat al públic que viatja expressament a la ciutat andalusa per conéixer el seu projecte.

El protagonista d'A Chorus Line' -paper que Banderas va interpretar originalment- és l'actor Manuel Bandera. A l'obra fa d'un director de musicals que busca els millors ballarins pel seu proper espectacle.

I això és el que s'ha proposat Banderas en la seva nova faceta de gestor teatral: aconseguir sempre el millor, "la excelencia". Un exemple: "Tuve que abrir un boquete en el pit de la orquesta para meter el arpa que no cabía. Me he empeñado en que aquello que está escrito en una partitura sea de verdad, y eso el público lo sabe".

Amb tot, Banderas no perd el món de vista: "Tenemos una inflación del 9,8%. La gente está sufriendo yendo a los mercados. Tenemos que ser muy cautos a la hora de marcarnos los tiempos". Per això, només faran una temporada curta de tres setmanes i el muntatge morirà a Barcelona després d'un recorregut de prop de tres anys.

Només li ha quedat una espina clavada: no haver pogut -per la pandèmia- portar aquesta producció en castellà a Broadway com estava previst.

'A Chorus Line' aterra al Teatre Tívoli per Sant Jordi i uns dies després l'altre musical que ha dirigit l'artista malagueny, el clàssic de Stephen Sondheim 'Company', arribarà al Teatre Apolo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00