Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La gran errada és la deixadesa que hi ha hagut en mantenir un estil que ens ha fet únics"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació del FC Barcelona amb Joan Vilà, qui va ser director de metodologia del club

"La gran errada és la deixadesa que hi ha hagut en mantenir un estil que ens ha fet únics"

13:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1650977357256/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Joan Vilà, qui va ser director de metodologia del FC Barcelona i un dels descobridors de Xavi Hernández, per analitzar la situació actual de l'equip i el rendiment del Barça des de l'arribada de Xavi a la banqueta. "Si algú ha d'arreglar tot això és Xavi, la cosa estava molt descabellada", ha afirmat Vilà a SER Catalunya.

Joan Vilà ha explicat que tota situació com la que està vivint el club blaugrana ha de seguir un procés, i que "aquesta davallada també forma part d'aquest procés". Vilà ha comentat també que "vam tardar molts anys a aconseguir un estil i una idea que va enlluernar el món". A més, ha assenyalat la falta de noms propis de gran talent i que "la gran errada ha estat la deixadesa que hi ha hagut en mantenir un estil que ens ha fet únics".

D'altra banda, l'exdirector de metodologia del club s'ha mostrat prudent amb la situació actual del club, ha expressat que "difícilment pot aspirar als títols que tots volem", i ha afegit que "hem de tenir la paciència suficient que necessita aquest moment. A més, Joan Vilà ha afirmat que "potser hem de pensar que el 0-4 del Bernabeu va ser una cosa no lògica per al moment".

Sobre la figura de Xavi, Joan Vilà ha mostrat la seva confiança en ell. "Va ser molt valent venint aquí en aquests moments, coneixia les dificultats i el veig amb la suficient personalitat per tirar endavant això", ha comentat, i ha remarcat que la idea de joc és el patrimoni més important del club. "Hem sigut fidels a una idea durant 30 o 40 anys, jo crec que podem tornar-ho a fer. Es tracta de guanyar títols, el repte és molt gran", ha destacat Joan Vilà a SER Catalunya.

Finalment, l'exdirector de metodologia del club també ha parlat sobre el rendiment de Frenkie De Jong. "És un bon jugador, però no considero que sigui un jugador top, de primera fila. Els estrangers del Barça crec que han de ser de primera fila", ha sentenciat Joan Vilà al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00