Opinión

SER privilegiat

Paco Agulló, periodista

La Columna Paco Agulló (26/04/2022)

La Columna Paco Agulló (26/04/2022)

02:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1650962922318/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Segons la RAE, privilegiat és una persona que rep un privilegi o avantatge exclusiu o especial, concedit per una circumstància extraordinària. Sempre m’he sentit un privilegiat i des dels últims quasi 25 anys més encara en el meu treball. El destí em va portar a que fora un privilegiat en la forma d’omplir la nevera.

Però eixos privilegis del dia a dia es multipliquen en dies com els que hem passat de les Festes de Moros i Cristians 2022, les més esperades de la història. Privilegiat en vaig sentir quan vaig veure a Àngel Lluís Ferrando baixar els escalons de l’improvisat podi dels músics locals en mig de la Bandeja després de dirigir a l’orquestra i cor més gran del món per a dir les seues primeres paraules.

Privilegiat em vaig sentir quan vaig pujar al ‘balconet’ per la vesprada, instants abans que la regidora Carol Ortiz donara inici a l’Entrada mora. Des de tan emblemàtic observatori vaig poder veure eixa amalgama de festers, músics, ballets, espectadors, policies, voluntaris, cavalls, dromedaris, carrosses... que dos minuts després de forma màgica, la ma de Sant Jordi, està clar, adquirien un ordre perfecte. Un privilegiat em vaig sentir bromejant amb l’alcalde d’Elx i el síndic Manolo Mata sobre les diferents finals de temporada d’Elx i Llevant a Primera.

Un privilegiat quan en ple carrer Sant Llorenç i després d’una pluja de clavells vaig cridar “Fer!!” i el xiquet es va girar i em va fer dedicar una innocent salutació a la meua càmera. Privilegiat d’escoltar la respiració del cavall, mentre Óscar Martinez s’estrenava com a Ambaixador Moro, a qui vaig fotografiar tres dies abans amb tota la seua família vestit de músic. I tot amb un mateix denominador comú: un ‘micro’ groc en tres lletres: SER. A d’això és diu SER privilegiat... ah i 90 anys de Radio Alcoy és tot un privilegi per a la nostra ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00