Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Sergio Lozano: "Sueño con levantar la Copa de Europa"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el capità del FC Barcelona de futbol sala, que aquest cap de setmana juguen la Final 4 de la Champions

Sergio Lozano: "Sueño con levantar la Copa de Europa"

07:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651063877336/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb el capità del FC Barcelona de futbol sala, Sergio Lozano, que aquest cap de setmana jugarà la Final Four de la Champions League a Riga, amb l'objectiu d'aconseguir el 4t títol europeu de la història del Barça de futbol sala. De fet, aquest divendres farà deu anys de la primera Champions aconseguida a Lleida i Lozano en guarda un bon record. "Es uno de los mejores recuerdos que tengo en el fútbol sala y ojalá podamos celebrar estos diez años levantando la cuarta para el Barça", ha afirmat a SER Catalunya.

Tot i això, el capità del FC Barcelona ha destacat que no tenen un camí fàcil per arribar a la final. "Nos ha tocado el peor camino porque el Benfica es un equipo muy completo", ha analitzat. "Sueño con levantar la Copa de Europa, ojalá demos una alegría a la gente que vendrá desde Barcelona para animarnos", ha afegit el capità.

Sergio Lozano disputarà aquest cap de setmana una nova Final Four, que arriba després d'uns anys de lesions que han estat molt complicats per ell. "Vengo de tres operaciones en la rodilla, de dos posibles retiradas, de pensar que quizás no iba a volver a jugar... y un año y medio después estoy para jugar una Final Four", ha relatat, i ha destacat també que ara gaudeix del moment i de cada entrenament.

Per altra banda Sergio Lozano també ha destacat el paper que ha tingut el tècnic blaugrana, Jesús Velasco, en una temporada difícil com aquesta. "Jesús Velasco es uno de los mejores entrenadores del mundo, si no el mejor. Ha venido en un momento complicado por las competiciones internacionales y pese a las lesiones que arrastramos estamos muy contentos con él", ha dit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00