Ocio y cultura

Quimi Pla: "A 'A cagar la via' hi pot sortir un disbarat molt gros o una cosa més tranquil·la"

Un gironí acaba de treure al mercat un joc de taula que es defineix com a 'no apte per figaflors' ni 'gent de pell fina'

Ràdio Girona

Girona

Un emprenedor gironí acaba de treure al mercat un joc de taula 'A cagar la via' on cartes amb preguntes o afirmacions "gamberres" es contesten amb cartes que contenen respostes també "gamberres" que, combinades, poden donar lloc "o a un disbarat molt gros o una cosa més tranquil·la".

En una entrevista a l'#AquiGirona, en Quimi Pla ja adverteix que no tothom està preparat per algunes d'aquestes combinacions. D'aquí ve que el joc ja digui que és 'no apte per figaflors' ni per 'gent de pell fina'. Si algú d'aquestes característiques es cola a la partida, adverteix Pla, "has de jugar més fluix".

Reconeix que havia jugat a jocs similars en anglès i que el que ha fet és traslladar-ho al català i a temàtiques pròximes als jugadors. La majoria de preguntes i respostes les va pensar durant un viatge a Brasil "amb trajectes en bus d'un punt a l'altre molt llargs".

El joc el formen 550 targetes. Les vermelles son preguntes com 'Quin és el regal més català que et pot cagar el tió?' o 'Què m'agrada fer quan arribo a una plajta nudista?' i respostes com 'Un penis de superheroi' o 'La República Democràtica del Congo' entre moltes d'altres. També hi ha temàtiques concretes com 'Florentino Pérez', 'Tallar les vies de l'AVE a Girona' o 'Vagues feministes', entre d'altres.

La primera resposta va ser molt bona, es va quedar sense existències i ara n'ha fet una segona remesa. En total, n'ha venut poc més de 800 mitjançant la seva pàgina web. Escolta l'entrevista sencera.

Quimi Pla

07:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000027965/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad