Ocio y cultura

El Festival STRENESS recupera les xifres prepandèmia

Es calcula que unes 20.000 persones han assistit a la desena edició del festival

Els organitzadors del festival amb la Ludwig Band

Els organitzadors del festival amb la Ludwig Band / Berta Artigas Fontàs

Girona

S'han venut 17.400 entrades pels concerts de pagament. De fet, 11 d’aquests concerts van exhaurir o pràcticament exhaurir les entrades, com van ser els espectacles de Jorge Drexler, Els Pets o Els Catarres, per exemple. I uns 2 mil 200 espectadors han assistit als espectacles que es feien amb entrada lliure. Unes xifres, com deies, similars a les d’abans de la pandèmia. Xavier Pascual, director del festival STRENESS, ha apuntat que és "un bon tràiler" de la temporada musical a Catalunya.

Des de l’organització del festival, també han destacat el fet que aquest any no hi ha restriccions de mobilitat. Perquè només el 21% dels assistents del festival pertanyen a la comarca del gironès. I el 79%, ve d’altres llocs de les províncies de Girona i Barcelona. I, per tant, és "un pol d'atracció de visitants" per la ciutat.

La Ludwig Band, premi Talent Gironí

La roda de premsa de valoració de l’edició d’aquest any també ha servit per entregar el premi del concurs Talent Gironí. Un certamen que vol donar valor als i les músics emergents de la demarcació de Girona. I se l’han emportat la Ludwig Band, un grup de l'Alt Empordà, amb el seu estil que va des del pop-rock clàssic fins al folk local.

Streness a Barcelona

Una edició de l’Streness que posa punt final a les comarques de Girona, però que demà comença la seva extensió a Barcelona. El 5 de maig, Doctor Prats estarà a la Sala Razzmatazz, el 18, concert de Tribade a la Sala Apolo, i tancarà el festival, Magalí Sare amb un concert al Palau Petit el 21 de maig.

Balanç Festival Streness

03:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000028053/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad