Tribunales

Llibertat amb càrrecs pel regidor de Valls investigat per abús sexual a un menor

Marc Ayala ha presentat la seva renúncia al càrrec després de declarar davant del jutge

Comissaria dels Mossos a Valls / ACN

Valls

Ayala, de 33 anys, ha quedat en llibertat provisional però amb mesures cautelars: el jutge li ha retirat el passaport, li prohibeix sortir del territori i haurà de comparèixer sempre que se li requereixi.

Els Mossos el van detenir dimarts per presumpte abús sexual a un menor d'edat: el 2015 hauria mantingut relacions sexuals amb un noi de 13 anys que ara l'ha denunciat. Durant la seva declaració -i responent només preguntes del seu advocat-, Ayala hauria reconegut els fets però situant-los més tard, entre el 2019 i el 2020, quan la víctima en tenia 17 i assegurant que era consentit.

El regidor ha presentat la seva renúncia al càrrec i l'ajuntament s'empara en la presumpció d'innocència. El mateix Ayala ha difós posteriorment un comunicat en què explica que ha pres la decisió per "no danyar, en cap cas, ni la institució ni el projecte polític" del qual participa. Ayala era regidor per Junts per Valls.

La causa està oberta pel delicte d'abús sexual a un menor i s'enviarà a repartiment per veure quin jutjat de Valls assumeix la instrucció.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad