Sociedad

Maria Sàbat: "Quan estàs esperant vida, rebre mort és duríssim"

'El meu germà el tinc al cor' és un llibre per afrontar la mort d'un fill poc abans o poc després del part

Berta Artigas Fontàs

Girona

El llibre el firmen Maria Sàbat, Roser Reyner i Georgina Artigas i explica en forma de conte com entomen l'elefanteta Mariona i la seva família la mort d'un germà que s'havia de dir Bernat però que no arriba a néixer.

El llibre ensenya que, tot i la mort, el germà sempre formarà part de la família i la importància que té implicar els més petits al procés de dol. Això sí, cal escollir bé què cal dir, com s'ha de dir i en quin entorn.

La psicòloga perinatal i coautora del llibre, Maria Sàbat, explica en una entrevista a l'#AquíGirona que és un dol molt difícil de passar perquè, a diferència del que passa amb altres morts, aquestes, la societat tendeix a silenciar-les i a voler passar pàgina molt ràpid.

Espera que pugui servir als que hagin de passar per aquesta circumstància per la que "no tenim manual d'instruccions". Es publicarà en breu després d'haver obtingut el finançament mitjançant un verkami.

Maria Sàbat, coautora d'El meu germà el tinc al cor'

12:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000028062/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad