Economía y negocios

La branca general de la CASS presenta pèrdues de vuit milions d'euros el primer trimestre de l'any

El capítol de despeses arriba als 47 milions d'euros i els ingressos, a 39

Façana de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social / Arxiu (ANA)

Andorra la Vella

La parapública ha presentat els comptes del primer trimestre de l'any i mostra com els 47 milions d'euros en despeses de la branca general, superen els gairebé 40 que ha tingut d'ingressos. Això genera el dèficit de vuit milions d'euros que no poden cobrir, malgrat que hagin augmentat els assalariats, un 13%, i els autònoms, un 8%. A més, també cauen els pensionistes un 2,3%.

A la branca de jubilació la situació és inversa i tanquen amb xifres positives de més d'11 milions i mig d'euros. Les cotitzacions han crescut un 17% respecte al mateix període de l'any passat, fins a arribar als 43 milions d'euros i les pensions es queden en 33 milions d'euros, un 10% més que aleshores. Al març hi havia 15.200 pensionistes registrats.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad