Fútbol

L'FC Andorra debutarà a Segona A davant l'Oviedo

Els tres primers partits els jugarà a fora i el primer a casa serà el 4 de setembre davant el Granada

Els jugadors de l'FC Andorra celebrant l'ascens a Segona A. / FC Andorra

Andorra la Vella

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha sortejat aquest dijous el calendari de la Liga Smart Bank de la temporada 2022-23, que arrencarà el 13 d'agost. Serà el debut dels tricolors a la categoria de plata del futbol espanyol i ho farà al camp d'un històric, l'Ovideo al Carlos Tartiere. Les tres primeres jornades les jugarà a domicili, per tal de poder tenir temps d'enllestir les obres de l'Estadi Nacional. Per tant, a la segona jornada li tocarà, de nou, viatjar a Astúries, en aquest cas al Molinón per veure's les cares amb l'Sporting de Gijón.

El 28 d'agost visitarà el Las Palmas, equip del qual Eder Sarabia va ser segon entrenador en l'etapa amb Quique Setién, i el primer partit a casa davant l'afició serà el 4 de setembre per rebre el Granada, equip que baixat aquest any de Primera.

El dos d'octubre rebrà un altre equip que ha baixat de la Liga Santander, el Llevant i dues setmanes més tard visitarà el Principat l'Alabès. Els tricolors tancaran la primera volta al camp del Tenerife el 18 de desembre i no serà fins al 8 de gener que iniciarà la segona rebent el Real Oviedo a l'Estadi Nacional. La temporada l'acabarà el 28 de maig a casa davant un vell conegut, el Vila-real B d'Iker Alvarez de Eulate. En total 42 jornades amb l'objectiu d'assolir com més aviat millor la permanència.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad