Actualidad

La piscina olímpica dels Serradells reneix quatre anys després

Ahir es va fer la inauguració però no reobrirà les portes fins l'u de setembre

Unes 300 persones a la inauguració de la piscina dels Serradells / ANA

Andorra la Vella

El 22 de novembre del 2018 es va declarar un incendi en aquesta instal·lació que va afectar greument la seva estructura i va obligar a tancar-la. Des d'aleshores la corporació ha intentat recuperar-la com més aviat millor, però primer un problema amb l'asseguradora i posteriorment l'encariment de les primeres matèries ho ha retardat. Finalment, ahir van poder celebrar la inauguració, ho van fer davant d'unes 300 persones i va comptar amb un espectacle a càrrec dels nadadors artístics, Gemma Mengual, Pau Rives i Emma Garcia. L'obertura al públic haurà d'esperar fins a l'u de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

La cònsol major, Conxita Marsol, aprofitava l'acte per recordar la tasca dels serveis d'emergència que van participar en l'evacuació de les persones que hi havia al centre esportiu el dia de l'incendi, així com de les monitores de l'escola bressol que van aconseguir treure una trentena d'infants. També, evidentment dels bombers que van apagar les flames. Per tots ells es va destapar una placa commemorativa.

Per altra banda, Marsol va presentar les millores relacionades amb l'eficiència energètica que han fet i que posen la piscina dels Serradells com una de les infraestructures més sostenibles del país.

A la inauguració hi va assistir el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el secretari d'Estat Justo Ruiz o el president del COA, Jaume Martí, a més de la resta de representants comunals.

Per cert, que en l'àmbit esportiu, la cònsol va confirmar que espera arribar a un acord amb la Federació Andorrana de Natació perquè els nedadors tornin als Serradells a entrenar

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00