Fútbol

Juan Velasco assumeix totes les sortides i avisa que intentaran revalidar el títol amb més contundència

Genís Soldevila i Josep Gomés són algunes de les baixes més significatives

L'entrenador de l'Inter Club d'Escaldes, Juan Velasco. / Inter Club d'Escaldes

El nou entrenador de l'Inter Club Escaldes ha assumit que l'adeu de jugadors emblemàtics com "el pistoler" Genís Soldevila o el porter Josep Gomes han estat decisió seva. L'explicació que ha donat és que li agrada moure els vestidors i que es creï competitivitat. En aquest sentit, creu que la tercera lliga s'hauria d'haver pogut guanyar amb un missatge més contundent.

El vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances compta amb vuit cares noves respecte a l'equip de l'any passat com Alain Petxarroman, germà del jugador de l'FC Andorra Àlex o el porter Ion Rodríguez. El tècnic ha manifestat que la plantilla serà curta i encara li manquen quatre o cinc fitxatges.

Sobre la idea del joc ha manifestat que volen ser molt intensos amb la pilota.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00