Política

El PS demana a la Síndica general si era coneixedora de l'adjudicació de l'heliport nacional

Els socialdemòcrates han enviat una carta per saber si poden demanar responsabilitats al Govern

El president del PS, Pere López. / PSA

Andorra la Vella

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López ha enviat una carta a Roser Suñé per saber si sabia que el Govern havia adjudicat la concessió de l'heliport nacional el 16 de novembre de 2022 i sol·licitar l'oportunitat dels grups parlamentaris de demanar les explicacions i responsabilitats escaients al Govern. López insisteix en la manca de transparència per part de l'executiu i la falta de respecte cap a la institució i a la feina dels consellers generals.

No entén per què no s'ha fet pública l'adjudicació fins aquest dilluns, tenint en compte les preguntes orals i escrites i la moció que es va debatre en la darrera sessió del Consell General. És per aquest motiu que han demanat a la Síndica general per les conseqüències del fet que l'adjudicació de l'heliport nacional ja estigués assignada i que, sense fer esment d'aquesta, hagin permès que es fessin igualment els debats sobre la concessió al parlament.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad