Directo

SELECCIÓN ESPAÑOLA | Sigue en directo el Escocia-España en Carrusel Deportivo con Dani Garrido

Más deportes

Soldeu corona els reis de la velocitat i es prepara per acollir la lluita pel títol de Supergegant femení a l’Àliga

Els millors esquiadors i esquiadores del món han competit en una jornada assolellada i amb un traçat en bones condicions

Una esquiadora en la sortida del descens. / ERIC ROSSELL

Andorra la Vella

Soldeu corona els reis de la velocitat i es prepara per acollir la lluita pel títol de Supergegant femení a l’Àliga

La pista Àliga ha superat avui la primera prova de foc d'aquestes es Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2023. Els millors esquiadors i esquiadores del món han competit en una jornada assolellada i amb un traçat en bones condicions on s’han registrat velocitats superiors als 130 km/h.

En categoria masculina, tot i que el Globus de Cristall ja estava adjudicat al noruec Aleksander Kilde, el vencedor de la prova ha estat l’austríac Vincent Kriechmayr, que ha acabat segon de la classificació general de la disciplina. La tercera posició en descens ha estat pel gran dominador de la temporada, el suís Marco Odermatt.

Pel que fa a la categoria femenina, la cursa d'avui l’ha guanyada l’eslovena Ilka Stuhec, amb una meritòria diferència de més de mig segon davant de la guanyadora de la disciplina, la italiana Sofia Goggia, que ha quedat segona, trencant la seva hegemonia després de cinc victòries consecutives. La tercera de la cursa ha estat la suïssa Lara Gut.

En la classificació general, Goggia i Stuhec ja tenien assegurats el primer i el segon lloc, però la cursa d’aquest dimecres ha estat clau per decidir el tercer lloc, i és que la caiguda de la italiana Elena Curtoni li ha fet perdre aquesta posició, que finalment ha obtingut la suïssa Corine Suter, tot i acabar 12a a l’Àliga.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad