Directo

SELECCIÓN ESPAÑOLA | Sigue en directo el Escocia-España en Carrusel Deportivo con Dani Garrido

Más deportes

Doblet suís a les proves de Supergegant amb Marco Odermatt i Lara Gut-Behrami

Grandvalira viu una final frenètica amb fins a cinc esquiadores que competien a l’Àliga per aconseguir el Globus de Cristall de la disciplina

Lara Gut-behrami celebra el títol de campiona de Supergegant amb el seu equip a Grandvalira. / Alexis Boichard/Agence Zoom

Andorra la Vella

Finalment, ha estat la suïssa Lara Gut-Behrami la més ràpida (1:26.70) de la cursa i gràcies a això s’ha endut el títol de la disciplina 2023. La italiana Federica Brignone ha acabat segona a la cursa, a només 22 centèsimes, fet que li ha comportat que no pogués revalidar el títol assolit la temporada passada.

Això l’ha relegat a la segona posició de la disciplina. La noruega Ragnhild Mowinckel ha tancat la temporada amb la tercera plaça a la general de la disciplina, després de pujar al tercer calaix del pòdium aquest dijous.

La segona jornada de competicions de les Finals s’ha tancat amb la prova masculina, on el suís Marco Odermatt s’ha imposat a la cursa d’El Tarter amb un temps de 1:23.91.

El suís ha competit sense pressió amb el trofeu assegurat de la disciplina de Supergegant, títol que guanya per primera vegada i que li arrabassa a Aleksander A. Kilde, vencedor del 2022. L’esquiador encara disputarà aquest cap de setmana la cursa d’Eslàlom Gegant (també recollirà el Globus de Cristall d’aquesta disciplina), moment en què podria batre el rècord masculí de punts en una sola temporada: superar els 2.000 de Hermann Maier. Sobre aquest fet, l’esportista s’ha mostrat molt tranquil, ja que ha remarcat que ell prioritza fer una bona cursa.

El podi de la cursa l’han completat l’austríac Marco Schwarz i Kilde, que finalitza la temporada en segon lloc de la disciplina, seguit de Vincent Kriechmayr, que aquest dijous no ha pogut completar la cursa.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad