Más deportes

Ordino Arcalís culmina la temporada amb l’11a edició de la JAM Extreme

L'estació acollirà aquest cap de setmana l’última competició de la temporada i l’única prova de la disciplina de freeride que es disputa als Pirineus i que està emmarcada dins el Freeride World Qualifier

Un instant del JAM Extrem 2022. / JAM Extrem

Andorra la Vella

L'estació acollirà aquest cap de setmana l’última competició de la temporada i l’única prova de la disciplina de freeride que es disputa als Pirineus i que està emmarcada dins el Freeride World Qualifier, el circuit que permet sumar punts per accedir al Freeride World Tour.

L’edició d’aquest any comptarà amb 80 corredors provinents d’una quinzena de països diferents, a falta de les inscripcions d’última hora. Entre ells, hi ha una desena d’andorrans i residents, entre els quals destaquen Iker Reyes, que va participar en la cita d’enguany del Freeride World Tour amb una Wild Card; Pau Rafel, de la Freeride Academy d’Ordino Arcalís, o l’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí, Cande Moreno, entre d’altres.

Malgrat la manca de precipitacions generalitzades al Pirineu, Ordino Arcalís reuneix les condicions necessàries per poder dur a terme la competició. Finalment, la cara escollida per a la prova ha estat l’Alt de la Coma, que té orientació al nord i manté els gruixos de neu necessaris per poder dur-la a terme. La sortida serà a 2.700 metres d’altitud i l’arribada es trobarà al Refugi de les Portelles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00