Fútbol

El FC Andorra afronta un partit vital contra un Màlaga que lluita per sortir de la zona de descens

La línia a seguir, segons va comentar Marc Aguado, és la mateixa que es va veure a Ipurúa la setmana passada

Un instant de l'últim partit a l'Estadi Nacional contra l'Eivissa. / FC Andorra

Andorra la Vella

Duel d'objectius el que es viurà aquest diumenge a l'Estadi Nacional entre els tricolor i els andalusos. El FC Andorra vol materialitzar d'una vegada per totes la permanència en aquesta Segona Divisió, un aspecte que quedaria molt a prop si es treuen els tres punts aquest cap de setmana. Per la seva part, el Màlaga vol sortir de la zona de descens. Un històric de la Primera Divisió, que ha arribat a jugar la Champions League, podria acabar en la 1a RFEF.

El Màlaga és 20è amb 30 punts, amb 6 victòries, 12 empats i 15 derrotes, una situació molt similar a la de l'Eivissa, que va aconseguir treure un punt de l'Estadi Nacional fa dues setmanes amb el 2-2. Aquest context és el que no vol repetir el conjunt del Principat, i és que tot i que els malaguenys arriben amb una bona dinàmica, les posicions a la classificació obliguen als tricolor a començar a sumar de tres en tres.

La línia a seguir, segons va comentar Marc Aguado, és la mateixa que es va veure a Ipurúa la setmana passada. A més, el migcampista també va aprofitar per carregar contra als àrbitres, que han perjudicat en moltes ocasions el FC Andorra a causa de tenir, segons el jugador, el cartell de nouvinguts.El FC és 11è a la lliga, just a la meitat de la taula, amb 41 punts, 11 victòries, 8 empats i 14 derrotes, i aquest diumenge tindran l'oportunitat de consolidar-se una mica més al campionat i el fet d'estar molt a prop de ser equip de la Lliga SmartBank la pròxima temporada.

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00