Sociedad

Els padrins gaudiran a l'estiu del tercer pagador per a productes farmacèutics i de podòleg al CAP

El cap de Govern ha promés aquestes mesures i Astrié que els Serradells serà gratuït per als majors de 65 anys

El cap de Govern, Xavier Espot, ha assistit a l'Assamblea General de la Federació de la Gent Gran / SFGA

Andorra la Vella

El cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat de la ministra d'Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, la ministra de Salut, Helena Mas, i el cònsol major d'Andorra la Vella, David Astrié, han participat en l'Assemblea General Ordinària de la Federació de la Gent Gran, un escenari on Espot ha aprofitat per reiterar que a l'estiu ha d'estar en marxa el tercer pagador per a productes farmacèutics i el podòleg als centres de salut.

Durant l'assemblea, el president de la federació, Fèlix Zapatero, ha reiterat aquestes dues últimes qüestions i també ha destacat que volen una "finestreta única al servei de Tràmits i a la CASS" que serveixi per atendre exclusivament a les persones grans. Unes demandes que Marín ha titllat de "senzilles" i, a més, ha anunciat que aviat es trauran vuit places per contractar personal per reforçar el servei d'atenció domiciliària.

Finalment, el cònsol major ha anunciat que a mitjan juny els majors de 65 anys i residents a la capital podran gaudir de la gratuïtat al centre esportiu dels Serradells. Una mesura que espera que dupliqui la cinquantena d'inscrits que hi ha actualment de més d'aquesta edat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad