Más deportes

Soldeu rebrà la Copa del Món d’esquí alpí femenina la temporada vinent

El Principat acollirà la cita del circuit més exigent de l'equí internacional en les disciplines de gegant i d’eslàlom els dies 10 i 11 de febrer del 2024

Un instant de les finals d'esquí alpí a Andorra aquest any. / Oriol Molas

Andorra la Vella

Soldeu rebrà la Copa del Món d’esquí alpí femenina la temporada vinent.

El Principat acollirà la cita del circuit més exigent de l'equí internacional en les disciplines de gegant i d’eslàlom els dies 10 i 11 de febrer del 2024. El consell de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) es va reunir ahir i va confirmar oficialment el calendari de proves definitiu de la temporada que ve, amb Patrick Toussaint, conseller de la FIS i vicepresident de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), present també a la sessió del consell de l’ens internacional.

En total, el circuit femení incorporarà 22 seus i 44 curses. La Copa del Món s’iniciarà i finalitzarà a Àustria amb la prova de gegant de Sölden (28 d’octubre), i les Finals de la Copa del Món a Saalbach (del 16 al 24 de març). Al seu torn, la pista Avet rebrà les millors esquiadores del món al febrer, després de Garmisch-Partenkirchen (GER) i abans de Crans Montana (SUI).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •