Más deportes

Joan Verdú comença a rodar per preparar la temporada

L'esquiador de la FAE es troba en un període de "descans" i reactivació muscular abans de començar els que seran aproximadament dos mesos d'entrenaments físics d'alta intensitat

Joan Verdú en una cursa de la temporada passada. / Christophe Pallot/Agence Zoom

Andorra la Vella

Joan Verdú comença a rodar per preparar la temporada.

L'esquiador de la FAE es troba en un període de "descans" i reactivació muscular abans de començar els que seran aproximadament dos mesos d'entrenaments físics d'alta intensitat per tal de començar a tocar neu en les millors condicions possibles.

La temporada passada va ser la millor per a l'esquiador andorrà, i això fa que afronti aquesta encara amb més motivació si cap. De moment, el full de ruta està clar i és conscient que, a poc a poc, haurà de tornar a agafar el nivell competitiu.

Mentrestant, Verdú està aprofitant aquest període per treballar amb els fisioterapeutes i entrenadors de la FAE, a banda de realitzar l'altre esport que més l'apassiona: la bici.

Des de la FAE s'ha començat fa algunes setmanes a treballar amb els corredors dels equips de tècnica, així com amb els d'snowboard i esquí de fons, aprofitant sobretot els serveis que ofereix el Centre de Tecnificació d'Ordino.

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00