Directo

LA SER, EN WHATSAPP Síguenos para estar al día de la actualidad, conocer las noticias más leídas y descubrir historias

Más deportes

Arnau Soldevila acaba segon al Campionat d'Espanya de Quilòmetre Vertical

Els participants van haver de completar 1.000 metres de desnivell positiu en un traçat de sis kilòmetres i 200 metres amb sortida al poble de Villanúa i arribada a Collarada

Soldevila al segon calaix del podi. / FAM

Andorra la Vella

Arnau Soldevila acaba segon al Campionat d'Espanya de Quilòmetre Vertical.

La província de Huesca va acollir el Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical, una de les cites destacades dins del calendari internacional de la temporada. L’alegria més grossa va arribar de la mà d'Arnau Soldevila, que va completar la prova en una gran segona posició, en un temps final de 43’15”. En la mateixa categoria, Marc Gasa no va tenir bones sensacions però, malgrat aquest fet, va aconseguir finalitzar la cursa en un temps de 52’58”. Lea Ancion va ser la segona millor andorrana, assolint la 5a posició en la seva categoria júnior femenina, finalitzant en un temps final de 1h02’28”.

Finalment, en la categoria juvenil masculina, Adrià Isal va ser el millor andorrà en completar els sis kilòmetres i 200 metres de cursa en una bona 21a posició i un temps final de 56’45”. Només quatre segons més tard va travessar la línia de meta Alex Barbado, assolint la 22a plaça. Miquel Naudi va completar la prova en un temps final de 59’22”, en 28a posició de la seva categoria.

Tal com estava definit a la prova, els participants van haver de completar 1.000 metres de desnivell positiu en el mínim temps possible. En total, el traçat va tenir una distància de sis kilòmetres i 200 metres amb sortida al centre del poble de Villanúa i arribada a l’anomenada Collarada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00