Directo

LA SER, EN WHATSAPP Síguenos para estar al día de la actualidad, conocer las noticias más leídas y descubrir historias

Más deportes

Raül Ferré signa un altre TOP 5 absolut al Campionat de França de Muntanya 2023 de primera divisió

En la prova van participar els millors especialistes que han lluitat durant aquesta temporada pel títol francès

Ferré durant la cursa. / ACA

Andorra la Vella

Raül Ferré signa un altre TOP 5 absolut al Campionat de França de Muntanya 2023 de primera divisió.

El pilot andorrà va acabar en cinquena posició (2:50:150), entre 203 participants, la Course de Côte de Limonest – Mont Verdun, darrera prova del Campionat Nacional de França de muntanya de primera i segona divisió. En la prova van participar els millors especialistes que han lluitat durant aquesta temporada pel títol francès de muntanya.

Un cop més, el pilot andorrà va tenir l’oportunitat de mesurar les forces amb els altres participants en un escenari ple d'afició. La lluita es va perllongar durant tot el cap de setmana. A la primera pujada d’entrenaments, Ferré se situava en 2a posició (1:43:439), baixava a la 4ta a la segona d’entrenaments (1:27:919) i va ser 5è (1:26:170) a la tercera . El Silver CarCS, al màxim de rendiment, responia als objectius de Ferré. A la primera pujada de cursa, l'andorrà es va situar sisè amb un temps de 1:25:547; a la segona de cursa va fer quart (1:27:919); i a la tercera de cursa es va situar cinquè amb un registre de 1:26:170.

Ferré va fer una valoració molt positiva de la jornada. Les prestacions del Silver Car CS són excel·lents, diu, i el compromís esportiu que s'ha agafat en confirmar la seva participació al campionat, ha estat el més alt, i els resultats ho confirmen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00