Baloncesto

Lezkano confia en l'equip i aposta per la "mentalitat guanyadora" dels jugadors

Al tècnic basc li ocupa fer que el seu equip millori en les accions puntuals, que augmenti el nivell defensiu i també la presència sota la cistella

Una jugada del partit entre el Coviran Granada i el MoraBanc Andorra. / acb Photo / F. Rodríguez

Andorra la Vella

Lezkano confia en l'equip i aposta per la "mentalitat guanyadora" dels jugadors.

En tots i cadascun dels partits d'aquesta Lliga Endesa es podrà guanyar i es podrà perdre. Aquest és el discurs que ha mantingut l'entrenador del MoraBanc Andorra després de la derrota a Granada. La clau per tenir sempre oportunitats està en la constància, i en no perdre la mentalitat guanyadora i la confiança en u mateix.

Al tècnic basc li ocupa, doncs, fer que el seu equip millori en les accions puntuals, que augmenti el nivell defensiu i també la presència sota la cistella. A més, l'eficàcia en el tir exterior serà clau. Són les preocupacions que té el cos tècnic, i treballaran per fer un pas endavant cada setmana de competició.

Precisament, sobre aquestes errades puntuals va parlar Lezkano en acabar el partit davant el Coviran Granada. Detalls, diu, que acaben marcant el resultat final d'un duel. Sabien en quines facetes podria fer més mal Granada, i els va faltar una mica per minvar-les del tot.

En el rebot ofensiu, per exemple, el MoraBanc Andorra no va estar al nivell adequat. Un fet que van aprofitar els locals per posar-se per davant en el marcador en més d'una ocasió, i un aspecte on hauran de fer incís per no patir en excés en altres pistes.

Òbviament, tot no va ser negatiu. Lezkano també va extreure aspectes positius del seu equip. El més destacat: la capacitat per entendre cada moment i cada jugada. Assegura que en cap moment es van deixar portar pel que passés, i van continuar competint com saben. Malauradament, les coses no van sortir com s'esperava, però són aspectes a tenir en compte i a potenciar en un futur.

Una de les claus de la derrota dels tricolor va estar també la lesió de Tyson Pérez. Sembla una cosa muscular, però caldrà esperar per veure l'abast de la molèstia. A banda d'aquest punt, Lezkano es va mostrar crític amb l'actuació arbitral, sobretot en el cas de Felipe dos Anjos, que va aguantar en excés les embranzides rivals, que no van tenir càstig. Tot i això, diu, la derrota no va venir, diu, per qüestions arbitrals.

Ara, els andorrans hauran de refer-se físicament i mental per afrontar el pròxim partit de lliga. Serà a domicili, en una de les pistes més exigents del campionat, com és el WiZink Center de Madrid. A partir de les 12.30 hores del diumenge, Reial Madrid-MoraBanc Andorra.

Sobre la firma

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00