Fútbol

Sarabia treballarà perquè l'FC Andorra contingui "l'eufòria" abans de visitar el Burgos

El tècnic ha afirmat en més d'una ocasió que l'equip, quan millor fa les coses, més fàcil és de tombar a causa d'un excés de confiança o efusivitat

Sarabia dona instruccions en l'últim partit disputat a l'Estadi de la Ceràmica davant el Vila-real B. / FC Andorra

Andorra la Vella

Sarabia treballarà perquè l'FC Andorra contingui "l'eufòria" abans de visitar el Burgos.

L'equip ve de fer un bon partit davant el Vila-real B a domicili. Possiblement, el millor partit quant a sensacions lluny de l'Estadi Nacional després de l'última, i única, victòria fora de casa, en la primera jornada davant el Leganés.

És per això que el tècnic tricolor, Eder Sarabia, canviarà el focus a l'hora d'establir el pla de treball per a aquesta setmana. En darreres ocasions, el tècnic basc afirmava que l'FC Andorra, com millor fa les coses, més fàcil és tombar a causa d'un excés de confiança o efusivitat. Sabent això, i per tal de tornar a demostrar un bon nivell a Burgos, Sarabia treballarà més que mai en l'aspecte mental.

Més enllà d'això, a l'Estadi de la Ceràmica es va veure un FC Andorra que va merèixer més, tot i que s'hagués de conformar amb l'empat. Més incisius en la pressió, més eficaços en defensa, i només amb una mica de manca d'encert al davant.

Unes qüestions que Sarabia va intentar corregir en totes les fases del partit. Després d'una primera meitat relativament bona, en el descans va prémer diverses tecles per augmentar el domini tricolor a Castelló. I aquí és on radica la clau d'aquest augment del nivell. En conèixer les fortaleses pròpies i intentar minvar les del rival, sense perdre-li el ritme al partit.

Sarabia també va respondre a un dubte, o una situació, que pot sorprendre a més d'un aficionat. I és que acostumats als nombrosos canvis en l'11 titular d'una setmana a una altra, ara s'està veient tot el contrari. Alineacions previsibles i molts jugadors que repeteixen.

Diu, aquest any ha canviat el context. L'FC Andorra té sobre la taula diversos estils de joc, o posicionament en el terreny de joc, i Sarabia sap molt bé quins jugadors poden adaptar-se millor a cadascun dels plantejaments. És per això que no hi ha tants canvis, i així ho ha explicat als seus jugadors.

Tanmateix, una de les anècdotes que va deixar el partit contra el Vila-real B va ser l'excessiva boira que va caure sobre l'Estadi de la Ceràmica, poques vegades vist a la localitat. Per a Sarabia, una llàstima que es deslluís tant l'espectacle, ja que per a l'aficionat va ser molt complicat de veure.

I inclús per als mateixos tècnics i jugadors. Sarabia va preguntar en més d'una ocasió si es podia jugar així. Els àrbitres tampoc ho van tenir gaire clar, però, tot i això, el partit va continuar desenvolupant-se.

Ara, nova setmana d'entrenaments per preparar el pròxim partit d'aquesta lliga Hypermotion. Serà en un nou desplaçament, aquest cop a Burgos, el pròxim dissabte a partir de les 16.15 hores.

Sobre la firma

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00