Más deportes

Iria Medina, baixa per a la Copa del Món de Soldeu

L'esquiadora no té ritme de competició i prefereix no arriscar en una pista tant exigent com l'Avet

Íria Medina, en competició. / Oscar Rius | ORIGAMI FOTO

Andorra la Vella

L'esquiadora andorrana no competirà dissabte en la cursa de gegant del campionat mundial femení. Segons el comunicat de la Federació d'esquí, la no participació de l'Iria ha estat una decisió consensuada per ella mateixa i per l'equip tecnic ja que prefereixen no arriscar en una prova tan exigent com aquesta. Encara que no tingui molesties als genolls, el seu gran problema es la falta de ritme de competició i ara mateix no esl'adequat per fer front una baixada com la de l'Avet.

D'aquesta forma, l'unica representant andorrana serà Carla Mijares, que serà demà amb nosaltres a l'Aqui Esports, qui disputarà la carrera d'eslalom diumenge, buscant si pot ser un top 30

Una altra absencia és la de Mikaela Shiffrin. La noticia també s'ha conegut aquest dijous a traves d'un post d'instagram de la mateixa nordamericana en que confirma que no serà a Andorra ja que no s'ha recuperat de la seva lesio al genoll

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00