Tribunales

La fiscalia no recorre l'absolució de la presidenta d'Stop Violències

La sentència del Tribunal de Corts que es va comunicar al gener esdevé ferma

La presidenta d'Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés, just abans de conèixer la sentència absolutòria / Cadena SER

Andorra la Vella

El termini perquè el ministeri fiscal intentés continuar amb el procés judical contra Vanessa Mendoza Cortès s'ha tancat avui sense que hagi presentat cap recurs, per tant, la sentència del Tribunal de Corts que es va comunicar al gener esdevé ferma.

La vista oral contra la presidènta d'Stop Violències es va celebrar el desembre passat, després que fos precisament la fiscalia, actuant d'ofici, però a instàncies del Govern, qui intentés demostrar la seva culpabilitat en el delicte menor de desprestigi de les institucions, un càrrec pels quals demanava sis mesos d'inhabilitcació, una multa de 6.000 euros i 6.000 més d'indemnització.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00