Economía y negocios

L'adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat trenca el contracte

El SAAS licitarà properament un nou concurs públic quie inclourà el conveni col·lectiu que van signar la companyoa amb els treballadors

L?ute que tenia la concessió ha de mantenir el servei fins que el SAAS adjudiqui un nou concurs / Arxiu

Andorra la Vella

El SAAS ha comunicat que Andorrana de Transport Sanitari, la unió temporal d'empreses que va guanyar el concurs el setembre del 2022 per encarregar-se del transport sanitari intern no medicalitzat, ha renunciat al contracte i, per tant, licitaran properament un nou concurs públic. Afegeix, però que segons la legislació no es pot desvincular, de manera que continuarà presentant el servei fins a l'adjudicació del nou concurs.

Un element que es tindrà en compte és el conveni col·lectiu que els treballadors i l'empresa van signar fa pocs dies, ja que s'inclourà en plec de bases.

L'adjudicació d'aquest servei ha estat rodejada de la polèmica des del primer moment, ja que l'assumpció de noves obligacions, que no estaven incloses en el concurs inicial, feien insostenible l'activitat financera de l'UTE. A més, els treballadors i la companyia van estar enfrontats en un procés que va obligar al ministeri de Salut a intervenir i a buscar un mediador, el qual finalment va donar els seus fruits i va permetre tancar el conveni col·lectiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00