Economía y negocios

Les matriculacions de vehicles es mantenen a la baixa durant el gener

Durant el primer mes de l'any es van fer 275 matriculacions, és a dir un 9,2% menys que fa 12 mesos

La caiguda de vendes es generalitzada a tots els tipus de combustible / ANA

Andorra la Vella

El departament d'Estadística ha publicat l'informe corresponent que mostra com durant el primer mes de l'any, es van fer 275 matriculacions, és a dir un 9,2% menys que fa 12 mesos. L'increment més significatiu ha estat en el capítol de Motocicletes i Ciclomotors, què ha crescut un 30%, tot i que representen poques unitats, mentre que el de turismes ha estat un 15% inferior.

Per tipus de combustible, pràcticament tots registren dades inferiors el gener del 2022, però cal remarcar els híbrids de gasoil no endollables, que han patit una caiguda de pràcticament el 90%. Per contra, els de gasolina no endollables han crescut un 31%.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00