Baloncesto

El Morabanc Andorra oficialitza la sortida de Jean Montero al València Basket

El base dominicà va fer una gran temporada amb una mitjana de gairebé 16 punts, cinc assistències i dues recuperacions per partit

El base dominicà, Jean Montero, ha estat una clau per a Natxo Lezkano / BCA

Andorra la Vella

Era un moviment esperat des de feia setmanes i, finalment, l'entitat tricolor va confirmar ahir el traspàs del base dominicà cap al club taronja. Així, Montero es desvincula del Morabanc amb qui ha fet una gran temporada amb una mitjana de gairebé 16 punts, cinc assistències i dues recuperacions per partit. Xifres que li han valgut per segona temporada consecutiva el guardó del Millor Jugador Jove.

Montero signarà per tres anys i era una de les prioritats del nou projecte que encapçala Pedro Martínez. Cal recordar, per això que el Morabanc havia executat la clàusula acordada amb el Dreamland Gran Canaria, el club que el va cedir la temporada passada, per tal de quedar-se'l en propietat, un element que ha allargat les negociacions perquè s'acabi incorporant a les files taronges.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00