Directo

CONSEJO DE MINISTROS Sigue en directo la rueda de prensa posterior a la reunión del Gobieno

Política

FEDA i EDF avaluaran la viabilitat d'un projecte hidràulic a l'Ospitalet que abastiria Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, com el president-director general d'EDF, Luc Rèmont han assegurat que l'objectiu és fer una gestió hidroelèctrica coordinada en benefici dels dos territoris

El cap de Govern i president de FEDA, Xavier Espot, i el president-director general d'EDF, Luc Rémont, saluden les autoritats presents a l'acte. / ANA

Andorra la Vella

La parapública i l'elèctrica francesa han signat un conveni de col·laboració a través del qual, la segona mantindrà el suport cap a l'empresa andorrana en la seva estratègia d'impulsar la transició energètica, a través de solucions per a la mobilitat elèctrica i l'impuls a les renovables. Així, tant el cap de Govern, Xavier Espot, com el president-director general d'EDF, Luc Rèmont han explicat que, de manera conjunta, iniciaran els estudis per avaluar la viabilitat d'un projecte hidràulic a l'Ospitalet per poder fer una gestió hidroelèctrica coordinada en benefici dels dos territoris.

Tots dos han incidit en aquest benefici mutu que ha de suposar la nova instal·lació, per "limitar els fenòmens d'intermitència" de les renovables i que serviria per abastir Andorra en moments de pics de consum, com per exemple a l'hivern.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00