1. Podcast
 2. Actualidad

ENTREVISTA Àlex Vidal i Maria Perelló: El perill dels crema-greixos

08/08/19

ENTREVISTA Àlex Vidal i Maria Perelló: El perill dels crema-greixos

16:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1565256440_266906/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Al llarg del temps, els gustos de la societat i el físic ideal han anat canviant depenent de l'època. Ara l'auge dels cossos prims està a l'ordre del dia, cosa que el màrqueting aprofita per vendre productes crema-greixos i dietes miraculoses que et faran aprimar sense moure't, però la pregunta aquí és: realment funcionen?

L'Àlex Vidal, dietista i nutricionista, contesta un rotund 'no', ja que darrere de la majoria d'aquests productes no hi ha una evidència científica que els recolzi. Aleshores, podem pensar que no fan res, però no és així, perquè poden arribar a ser mortals: alguns funcionen a nivell mitocondrial, altres com a captador de greixos i poden provocar diarrees... "El problema està que la gent té molta pressa en aprimar-se. Menjar bé i fer exercici està demostrat que és la forma d'aprimar-se", sentencia Vidal.

Després, Maria Perelló, responsable del centre d'informació del medicament del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, és coneixedora que a diverses farmàcies es venen aquesta classe de productes, i "si bé és cert que moltes vegades són simplement campanyes de màrqueting, el farmacèutic sempre ven aquells que li confereixin major confiança".


Episodios recomendados

  Escucha la radioen directo

  Cadena SER
  Directo

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  En directo

  A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Compartir

  Suscríbete

  Tu contenido empezará después de la publicidad