Directo

SUECIA-ESPAÑA Sigue en directo el partido de la selección femenina de fútbol frente a Suecia en la Nations League

 1. Podcast
 2. Actualidad

ENTREVISTA Àlex Vidal i Maria Perelló: El perill dels crema-greixos

08/08/19

Al llarg del temps, els gustos de la societat i el físic ideal han anat canviant depenent de l'època. Ara l'auge dels cossos prims està a l'ordre del dia, cosa que el màrqueting aprofita per vendre productes crema-greixos i dietes miraculoses que et faran aprimar sense moure't, però la pregunta aquí és: realment funcionen?

L'Àlex Vidal, dietista i nutricionista, contesta un rotund 'no', ja que darrere de la majoria d'aquests productes no hi ha una evidència científica que els recolzi. Aleshores, podem pensar que no fan res, però no és així, perquè poden arribar a ser mortals: alguns funcionen a nivell mitocondrial, altres com a captador de greixos i poden provocar diarrees... "El problema està que la gent té molta pressa en aprimar-se. Menjar bé i fer exercici està demostrat que és la forma d'aprimar-se", sentencia Vidal.

Després, Maria Perelló, responsable del centre d'informació del medicament del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, és coneixedora que a diverses farmàcies es venen aquesta classe de productes, i "si bé és cert que moltes vegades són simplement campanyes de màrqueting, el farmacèutic sempre ven aquells que li confereixin major confiança".


Episodios recomendados

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  •  
  Ver todos los boletines
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00