Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

  1. Podcast
  2. Actualidad

ENTREVISTA Xavier Melero (advocat Joaquim Forn) “L’absolució de tots els acusats seria un gran triomf per la democràcia espanyola i pel Tribunal Suprem”

17/01/2019

ENTREVISTA Xavier Melero (advocat Joaquim Forn) “L’absolució de tots els acusats seria un gran triomf per la democràcia espanyola i pel Tribunal Suprem”

06:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001443656/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tots els escrits de defensa del judici del procés neguen la rebel·lió i la malversació però amb arguments diferents.Xavier Melero, advocat de Joaquim Forn, ha explicat: "La partida és defensar. Jo la defensa política no sé què és. Si existís, jo no seria capaç de dur-la a terme".A més, el jurista ha deixat clar que les opinions polítiques no estan en cap cas en la seva estratègia. "Jo sóc un tècnic contractat per defensar el meu client, però més enllà d'això no sé quina és l'opinió política sobre com portar el judici", ha sentenciat.Sobre la participació del seu client en l'1 d'octubre i l'acusació d'haver donat ordres als Mossos d'Esquadra, Melero ha explicat: "No va haver-hi manipulació política al cos dels Mossos d'Esquadra, això està provat. El dia de l'1-O allò era un batibull que deixava clar que no hi havia cap comandament".Finalment, el jurista ha sentenciat: "Només hi ha una estratègia de defensa: aconseguir l'absolució. Estic convençut que el meu defensat sortirà en llibertat i l’absolució de tots els acusats seria un gran triomf per la democràcia espanyola i pel Tribunal Suprem".

El gobierno de Meloni obligará a las mujeres que quieran abortar en Italia a escuchar antes el latido del feto

La reforma del ejecutivo ultraderechista va a reforzar con fondos europeos la figura del consultor que...

17/04/2024 | 00:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713351601618/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Episodios anteriores

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00