1. Podcast
  2. Actualidad

ENTREVISTA Josep Mª Bartomeu (president FC Barcelona) “Vam parlar amb De Jong de guanyar el Madrid. Ahir el vaig poder felicitar”

06/03/2019

ENTREVISTA Josep Mª Bartomeu (president FC Barcelona) “Vam parlar amb De Jong de guanyar el Madrid. Ahir el vaig poder felicitar”

37:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001466945/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El president del Barça ha assegurat al programa Aquí amb Josep Cuní que ahir va trucar a De Jong per felicitar-lo per la victòria al Bernabéu. "Vaig parlar amb el seu representant, es va posar i el vaig felicitar", ha explicat. També ha confirmat el que el jugador va explicar a una entrevista a The Telegraph: "Li vaig dir que un dels objectius que tenia era guanyar al Reial Madrid".Sobre De Ligt, central de l'Ajax, ha assegurat que "el seu fitxatge segur que està sobre la taula". Preguntat per Rakitic ha recordat que "encara té contracte". "No hi ha prioritat en renovacions, ara hem de planificar la temporada vinent", ha dit. Sobre Messi ha confirmat que "la seva voluntat és renovar-lo un cop més abans d'acabar el mandat (2021)". A preguntes sobre Neymar, el president culer ha exclamat que "per ell, Dembélé és millor que Neymar" i ha destacat que estan construint un Barça de futur amb jugadors joves. "Estem dins d'un cicle que va començar l'any 2004 i el Barça sempre competeix per tot", ha puntualitzat.El president va assistir al judici de Sandro Rosell i ha confessat que diumenge va sopar amb ell: "El vaig veure molt animat i amb ganes de demostrar la seva innocència". També ha dit que ell, des que és president del Barça, com va dir Rosell, també ha patit més inspeccions. "A mi i a companys de junta directiva ens han inspeccionat però si fas bé les coses no passa res. Quan ets una persona pública de vegades dius coses que agraden i d'altres no", ha assegurat. "He pagat alguna multa però res més".

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711988363371/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Episodios anteriores

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00