Sociedad

El Govern signa el contracte per la reforma interior del Verge del Toro

S'invertiran 15 milions d'euros per fer un centre socio-sanitari

Es transformarà en un centre socio-sanitari.

Maó

El Govern va signar dissabte el contracte d'obres per a la reforma de l'interior de l'antic Hospital Verge del Toro. Es tracta d'una actuació de 15 milions d'euros que ha de permetre transformar l'immoble per a que sigui un centre socio-sanitari

Aquest ha estat el gran anunci fet per al consellera balear de Salut, Patricia Gómez que afecta a les instal·lacions a Menorca. Gómez ho ha anunciat mentre explicava l’ampliació que es farà al centre de salut de Canal Salat a Ciutadella a la sessió de preguntes del Ple del Parlament balear.

Gómez explicava que les millores que hi haurà a nivell d’immoble amb una inversió de set milions d’euros permetrà incrementar, no només els espais, també els serveis i les especialitats que s’atendran a Ciutadella. Patricia Gómez ha posat com exemples: cardiologia, digestiu, neumologia, urologia i ginecologia.

Gómez responia a la diputada autonòmica del PP, Asunción Pons, per qui tota la millora de Canal Salat és un projecte que ja es veurà si s’acaba fent. La popular ha posat com exemple el centre de Formació Professional promès a Ciutadella des de fa anys

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad