Baloncesto

Diego Alderete renova amb l'Hestia Menorca

Jugarà la segona temporada al club de Bintaufa

El jugador ha renovat per una temporada amb l'Hestia Menorca. / Hestia Menorca

Maó

Diego Alderete Díaz (Madrid, 2000) sumarà la segona temporada consecutiva a Hestia Menorca a LEB Plata. El carisma, el compromís i la solvència de l'aler madrileny, que ha fet una mitjana de 8,8 punts i 10,1 rebots per partit en el seu primera temporada a l'equip, han avalat la seva renovació, tal com subratlla Javier Zamora.

“Diego és un pilar fonamental pel projecte, per a l'equip i per a mi personalment com a entrenador. Crec que és un jugador amb un carisma i una personalitat molt especial. És un líder i un jugador que mai defalleix. En definitiva, encarna totes aquestes coses que un entrenador vol en un jugador. Estic molt feliç perquè s'hagi consumat la renovació i que en puguem compartir una nova experiència i una nova temporada junts. I espero que siguin moltes més perquè és molt important per a mi a tots els nivells i és un luxe poder comptar amb ell", sosté l'entrenador i director esportiu del Club.

Per la seva banda, el jugador ha valorat també molt positivament continuar jugant a Hèstia Menorca una temporada més. "Estic molt content amb la renovació, per passar un any més a l'Illa i a Bintaufa amb tots vosaltres. Si l'any passat va ser bo i he estat a gust amb vosaltres, el que ve serà millor. Us ho prometem, serà millor. Moltes gràcies per la vostra confiança i el vostre suport", emfatitzava Diego Alderete, la renovació del qual és la segona que signa el Club després de la Pablo González Longarela

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad