Fútbol

Juan Romero renova per la UD Mahón

Serà la seva vuitena temporada al club

El tècnic seguirà una temporada más al front del primer equip de la UD Mahón. / UD Mahón

Maó

Juan Romero seguirà, com a mínim, un any més a la banqueta del Regional de la Unió Esportiva Maó. El tècnic maonès complirà la seva vuitena temporada al capdavant del primer equip gràcies al compromís, a la bona feina ia la seva implicació per fer millor el club cada dia. Romero és l'entrenador més longeu de l'entitat i, recentment, va superar les 100 victòries com a entrenador de la Unió.

A més, l'actual tècnic del Regional és un dels més premiats de la història amb 2 Lligues (2017 i 2019), 2 Copes (2018 i 2019) i 3 Supercopes (2017, 2018 i 2019), a més d'aconseguir fites com la disputa del partit previ de classificació per a la Copa del Rei, la temporada passada. A més, el tècnic ha aconseguit la classificació per a la fase d'ascens a Tercera Divisió, per tercera ocasió en els darrers anys.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad