Sociedad

Els comerciants de Fornells contra Ports-IB

Estudien denunciar a l'ens per les obres al nucli de pescadors

Els comerciants de Fornells estan molt enfadats amb les obres de millora al seu port. / Radio Menorca

Maó

L’Associació de Comerciants de Fornells estudia denunciar a Ports de les Illes Balears per les obres que s’estan fent al nucli pescador. Entre les denúncies que s’estudien n’hi ha una per malversació de cabdals públics.

Richard Riera, portaveu dels comerciants, explica que les obres s’estan fent sense respectar la normativa vigent ja que s’han introduït modificacions sobre la marxa i això posa en dubte l’us que es dona als cabdals públics.

Els comerciants estan molt enfadats amb l’administració per unes obres que afecten directament a la temporada turística. La fase actual de treballs acabarà el 15 de juny, això suposa que es farà feina fins ben entrada la campanya de vacances. També s’han prioritzat actuacions que interessaven més a Ports que al municipi. I queda per veure com estarà tot per a les festes de Sant Antoni a mitjans de juliol.

Les obres a Fornells han generat molta polèmica els darrers mesos per la imatge que ha ofert Fornells amb el terra aixecat i materials de construcció afectant les vistes des dels negocis del nucli pescador.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad