Más deportes

Torna la cursa 10/5 Milles Ciutat de Maó

La sortida es passa a les sis del capvespre per evitar les hores de més irradiació solar

La cursa d'enguany modifica els horaris per evitar les hores de més calor. / Cursa 10/5 MIlles Ciutat de Maó

Maó

Aquest dissabte es correrà la setena edició de la cursa 10/5 Milles Ciutat de Maó. És una prova diferent que es mesura en milles i que combina traçats de gran bellesa al costat del mar, amb el pas privilegiat per espais singulars com la Fortalesa de La Mola, la Base Naval o la Illa Pinto. La principal novetat d’aquest any és el canvi horari de sortida de la prova que s’ha endarrerit una hora respecte a totes les altres edicions amb l’objectiu d’evitar les hores més fortes d’exposició solar. Així la sortida es donarà a les sis de capvespre.

També hi ha un canvi respecte al lliurament de dorsals que fins ara s’havia fet a l’Estació Marítima i que en aquesta setena edició, es trasllada al centre comercial Decathlon del Polígon Industrial de Maó. A data d’avui les inscripcions arriben a les 142 persones, tot i que s’espera que pugui superar les 200.

A nivell esportiu la prova no tindrà variacions amb els dos recorreguts, les 10 milles, amb sortida des de la Fortalesa de La Mola i arribada a l'Estació Marítima en la seva vessant més llarga, i les 5 milles amb sortida a Cala Llonga pel recorregut curt. La organització traslladarà tots els corredors amb autobús des de l’Estació Marítima fins a la línia de sortida.

El que tampoc varia a la 10/5 Milles Ciutat de Maó és el seu compromís i component solidari des del moment de la seva inscripció ja que la organització, destinarà dos euros de cada corredor a la Associació Espanyola contra el Càncer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00