Sociedad

Detenen a Burgos una jove de 19 anys que extorsionava a Ciutadella

Va fer que amenacessin la víctima amb tallar-li el coll

Els agents van poder rastrejar les amenaces fins a la ciutat de Burgos on van detenir la instigadora de les amenaces.

Maó

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella han detingut una dona d'origen dominicà de 19 anys, com a presumpta autora d'un delicte d'extorsió.

En el marc de l'operació “Gore” es va iniciar una investigació el passat mes de març després de rebre una denúncia sobre un delicte d'extorsió. La víctima, un home resident a la localitat de Ciutadella, relatava que després d'haver accedit a diverses pàgines de contactes per establir relació amb dones, un home es va posar en contacte telefònic amb ell fent-se passar per un sicari llançant-li tota mena de amenaces si no li ingressava la quantitat de 2000€.

Després de pagar-li encara li va reclamar 3.000 euros més o li tallaria el coll. Fins i tot li van enviar fotografies i vídeos en què mataven a una persona. La víctima va denunciar el cas davant de la Policia Nacional i en el curs de la investigació, es va poder determinar que la presumpta instigadora no es trobava a l'illa de Menorca, emprant per dur a terme l'il·lícit les noves tecnologies aportant això un plus d'anonimat.

Després de tasques de recerca, el Grup de Judicial de la Comissaria de Ciutadella a Menorca va poder localitzar la presumpta autora que es trobava residint a la localitat de Burgos motiu pel qual es va sol·licitar a la Comissaria Provincial d'aquesta localitat col·laboració per trobar-la.

Es va procedir el dia 9 de juny per part de la Brigada de Policia Judicial de Burgos a la detenció de l'autora dels fets, d'origen dominicà i de 19 anys.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad