Sociedad

El Jaleo Bus de Sant Joan será reduït i no arribarà ni a Es Migjorn, ni a Fornells, ni a Sant Lluís ni a Es Castell

Mobilitat del Consell avisa que el problema amb aquest servei es pot repetir a la resta de festes de l'estiu

Enguany només hi haurà onze autocars en lloc dels 17 habituals per aquestes festes. / SER Menorca.

Maó

El servei de Jaleo Bus per Sant Joan que ha organitzat Mobilitat del Consell serà reduït, amb un terç manco dels vehicles habituals i sense poder arribar a tots els municipis de l’Illa.

Així ho ha explicat la consellera Francesca Gomis qui ha dit que la manca de xofers i de vehicles, fet que es dona arreu, els ha impedit poder oferir el servei normal. Davant la impossibilitat de garantir la tornada a tothom es vendran tickets pels autobusos de forma anticipada des de les quatre de capvespre del dia 23 fins mitja hora després de mitjanit. Des del Consell s’adverteix que les places són limitades.

Els autocars sortiran cada hora entre la una i les sis de la matinada, però no arribaran a tots els municipis de l’illa. No pararan ni a Es Migjorn Gran, ni a Fornells, ni a Sant Lluís, ni a Es Castell. Només disposaran d'onze autocars per cobrir el servei quan el normal per Sant Joan eren 17. En no parar a aquests municipis reduiran el temps del viatge a la destinació i la tornada a Ciutadella.

En el cas de Sant Lluís i Es Castell els viatgers s’hauran de baixar a una estació de busos de Maó que estarà oberta tota la nit. Per arribar als seus pobles Francesca Gomis recomana agafar taxis o caminar ja que hi ha una vorera per anar a aquests municipis.

Des de Mobilitat també adverteixen que la manca de conductors no es soluciona d’un dia per l’altre per la qual cosa aquests problemes amb el Jaleo Bus es repetiran a més festes. Han posat com exemple que per Sant Martí s'acostumen a emprar 24 autobusos i per Sant Joan només en tindran onze.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad