Sociedad

Festa grossa a Ciutadella

Es Born s'omple pel primer caragol

La Plaça des Born era gairebé plena en començar el Caragol. / Luis Soler Dauchy

Maó

Després d'un primer toc de fabiol molt emocionant Ciutadella ha esclatat en una gran festa per celebrar un Sant Joan que no es vivia així des de feia dos anys per la covid. El Caixer Senyor Borja Saura ha donat el vist i plau al fabioler Sebastià Salord per iniciar el replec més esperat

A les sis de la tarda enpunt ha tingut lloc l'entrada al galop de Borja Saura a la plaça des Born que era plena a vessar amb unes 20.000 persones. Ha estat una entrada neta que ha donat pas al primer caragol de les festes. Després vindrà la guerra d'avellanes, Sant Joan de Missa, Santa Clara i Ses Voltes.

Dissortadament aquest Sant Joan ja s'ha cobrat els primers succeïts el cas més greu és el d'un turista mallorquí de 49 anys que anit va caure de la finestra del seu hotel. Ha patit politraumatismes i, pel que sembla, trencament de la pelvis. L'ha ingressat a la UCI del Mateu Orfila.

També s'han atès a un policia local de Palma que ha patit lessionslleus al seu braç dret en ser aixafat per la gent i dues persones més que han sofert una lipotímia i una insuficiència respiratòria sense importància.

Comença el Caragol des Born. / Luis Soler Dauchy

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad