Más deportes

Torna la Volta a Menorca en patí de vela

Es disputarà la setmana que ve al llarg de cinc etapes

Donaran la volta a l'illa en cinc etapes. / Volta a Menorca

Maó

S’ha presentat La Volta a Menorca en Patí de Vela – Trofeu Lluís Gay que torna a l’illa per disputar la seva vuitena edició en una competició de 5 etapes que vorejarà tota la costa menorquina. Per aquesta nova edició, postposada un any a causa de la pandèmia, ja s’han confirmat els 10 patrons (8 catalans, un alemany i un belga) que recorreran unes 85 milles nàutiques.

La sortida serà el proper dilluns 27 de juny a les 12 h des del port de Maó, on acabarà el dia 1 de juliol després de passar per Fornells, La Vall, Cala Galdana i Cala en Porter. Aquesta travessa l’organitza el Club Patí Vela Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona i la Fundació UFEC.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad