Sociedad

Un greu accident a les festes de Sant Joan de Ciutadella deixa una dona en estat crític

Ha estat atropellada per un cavall a les proves dels Jocs des Pla

Una dona es troba a l'hospital en estat crític en ser atropellada per un cavall. / Arxiu Ràdio Menorca

Maó

Un greu accident aquest divendres al matí ha tenyit de preocupació les festes de Sant Joan de Ciutadella. Una dona es troba a l'Hospital Mateu Orfila en estat crític després de ser atropellada per un cavall.

Els fets s'han produït a les proves dels Jocs des Pla. Després dels intents de s’ensortilla ha arribat el moment de galopar abraçats. Un dels cavalls ha atropellat una dona de 39 anys. A més de l'impacte de la muntura, ha caigut d'esquena, cosa que li ha provocat un traumatisme crani encefàlic a la regió occipital. Tot i que en atendre-la estava conscient i orientada, els Serveis del 061 l'han intubat i evacuat immediatament a l'Hospital Mateu Orfila.

El genet, que també ha caigut a l'accident també estava conscient i orientat. L'han traslladat a la Clínica Juaneda de Ciutadella per fer-li radiografies i mantenir-lo en observació. Pateix traumatismes diversos a la cama esquerra i al cap amb pronòstic greu però estable. Aquest incident ha enterbolit unes festes que estaven funcionant molt bé com destacava aquest mateix matí el portaveu de la policia local Luis Sánchez.

Cal recordar que els altres incidents més greus han estat dos precipitats. Un durant la matinada de dijous que és a l'UCI de l'hospital amb una fractura pèlvica com a element més greu i un altre aquest divendres de matinada que només s'ha trencat un braç.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad