Economía y negocios
Noticia Patrocinada

La Gira Endesa - El Jardín de las Delicias aterra per primera vegada a Mallorca amb la música com a protagonista

El grup mallorquí Xanguito serà l’altre protagonista de vetlada

Palma

És un dels festivals amb més fantasia del panorama musical i enguany per primera vegada surt de gira de la mà d'Endesa per a dur una experiència musical inigualable a diferents ciutats. Palma és una d'elles, on arribarà El Jardín de las Delicias el pròxim 27 de juliol amb un cartell extraordinari en el qual la música serà la protagonista a Son Amar (Edén Mallorca, Ctra de Sóller, km 10,8 Palmanyola).

La Gira Endesa-Jardín de las Delicias aterrarà a Palma a partir de les 19.00 hores amb els concerts d'artistes tan destacats com Veintiuno, que interpretaran alguns dels seus temes de més èxit com “Dopamina” o els del seu nou àlbum “Corazonadas” que ja acumula més de vuit milions d'escoltes.

L’altre protagonista de gira serà el grup mallorquí Xanguito. Des de la seva creació l’any 2017, Xanguito s’ha guanyat l’afecte incondicional del públic. Prova d’això han estat els guardons com a Millor Artista, Millor Cançó i Millor Disc de Pop-Rock” obtinguts als Premis Enderrock de la Música Balear 2020.

Milions d’Estrelles, publicat al febrer de 2020 malgrat la pandèmia, ha estat tot un súpervendes. Un treball amb una clara aposta per la música festiva i el desig de «fer poble» i arribar a tothom. Un disc amb l’essència de la festa mallorquina.

A continuació comptarem amb l’actuació del discjòquei Mickey Pavón @mickeypavon, actualment un del millors discjòqueis del panorama musical, que amb la seva actuació ens conduirà fins a l’actuació de Pablo Méndez Performances.

La fantasia de la Gira Endesa - El Jardín de las Delicias no seria la mateixa sense la increïble actuació de Pablo Méndez, que omplirà Son Amar de llum, maquillatge i disfresses per a crear una experiència totalment immersiva.

Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís d'Endesa amb les Illes Balears en el marc de les iniciatives de creació de valor compartit (CSV) impulsades per la nostra Companyia.

Sobre Endesa

Endesa és la primera companyia elèctrica d'Espanya i la segona a Portugal. És, a més, el segon operador gasístic del mercat espanyol. Desenvolupa un negoci integrat de generació, distribució i comercialització, i ofereix també, a través d’Endesa X, serveis de valor afegit orientats a l'electrificació dels usos energètics en llars, empreses, indústries i Administracions Públiques. A més, s'ha creat la nova línia de negoci. Endesa X Way dedicada íntegrament a la mobilitat elèctrica. Endesa està fermament compromesa amb els ODS de Nacions Unides i, com a tal, impulsa decididament el desenvolupament d'energies renovables a través d'Enel Green Power España, la digitalització de les xarxes a través d’e-distribución, i la Responsabilitat Social Corporativa. En aquest últim àmbit actuem també des de la Fundación Endesa. El nostre equip humà suma al voltant de 9.260 empleats. Endesa forma part d'Enel, el major grup elèctric d'Europa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00