Sociedad

El Consell posa una nova barca per protegir la posidònia

Però des de SOS Posidònia Menorca es demanen accions més contundents

Farà fora a les embarcacions que estiguin fondejades sobre parderies de posidònia. / CIME

Maó

El Consell de Menorca posa en marxa una nova llanxa per vigilar que cap embarcació fondegi a sobre d’una praderia de posidònia ferint aquestes plantes.

La nova nau s’ha presentat a Fornells. Operarà conjuntament amb les altres quatre que gestiona el Govern balear amb la mateixa funció. La disponibilitat de les cinc embarcacions fa possible que el temps de reacció quan hi ha un avís al telèfon Posidònia per una embarcació mal fondejada s'hagi escurçat respecte als estius anteriors.

Però mentre les autoritats mostren aquestes llanxes de vigilància, l’associació SOS Posidònia Menorca segueix veient el dispositiu de vigilància insuficient. El portaveu de l’entitat, Guillem Mercadal, lamenta que no s’actua prou bé per aturar al sector nàutic de luxe ja que, considera, Menorca està orientada cap al turisme, més que cap a la sostenibilitat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad