Sociedad

Un ferit greu en caure de quinze metres d'alçada a Cala Morell

Ha estat ingressat al Mateu Orfila

El jove es troba ingressat a l'hospital després de l'accident. / Arxiu

Maó

Un noi de 20 anys està greu després de precipitar-se aquesta matinada des d'uns 15 metres d'altura en una zona rocosa de la urbanització de Cala Morell (Ciutadella), segons ha informat el 061.

Els fets han tingut lloc a les 1.35 hores de la matinada. S'han desplaçat fins al lloc de l'accident la Policia Local, els bombers i una ambulància medicalitzada.

La caiguda del jove, que participava com a voluntari en un programa de control d'aus, ha estat inicialment des de 15 metres d'alçada, tot i que posteriorment el cos ha anat rebotant fins a situar-se a més de 50 metres.

Els bombers han muntat un dispositiu de rescat on han utilitzat dues cordes de 50 metres cadascuna i han catalogat el servei de “llarg i complicat”. S'han fet servir pràcticament cinc hores per rescatar el ferit.

D'altra banda, els bombers han anunciat que demanaran explicacions a l'organització del control d'aus, perquè tot i tenir arnès no estava assegurat ni feia servir el casc en aquell moment.

En una primera exploració, l'estat de la víctima n'era conscient, tot i que presentava policontusions, activant-se el protocol d'evacuació a l'hospital Mateu Orfila de Maó, on ha arribat al servei d'Urgències a les 6.45 hores i continua pendent del resultat de les proves mèdiques, segons ha confirmat l'Ib-Salut

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00