Sociedad

Ara Malikian inaugura un gran Lazareto Fest

Comencen 10 dies de música i gastronomia d'altíssim nivell

El violinista libanès és tot nervi a sobre de l'escenari. / Lazareto fest

Maó

El violinista libanès Ara Malikian va donar anit el tret de sortida al Lazareto Fest que vol fer-se un nom entre les grans trobades culturals de l'estiu. Malikian va reunir moltíssima gent al Lazareto en el primer dels deu dies que durarà aquest festival. El música va tocar les seves peces més conegudes, algunes mentre passejava entre el públic creant una atmòsfera màgica en un marc incomaprable com és el Llatzeret.

Però l'actuació de Malikian només va ser una part de l'espectacle. Abans van actuar músics illencs com Gigi MacFarlane que va saber escalfar l'ambient. Després va ser el torn d'un Dj que va allargar la festa fins a les dues de la matinada.

Fins al 6 d'agost desfilaran per l'escenari artistes de la categoria d'Ana Torroja, UB40, Kool and the Gang, Los Secretos o Nacha Pop entre d'altres. Però l'espectacle va molt més enllà. Des de la organització es pretén que Lazareto Fest sigui molt més que un festival de música. per això hi ha diferents llocs per comprar menjar, fins i tot dos restaurants que tenen com a cuiners xefs amb dos estels Michelin cadascun.

Per accedir al Llatzaret caldrà anar amb alguna de les embarcacions del festival que traslladaran la gent des del Moll de Ponent del port de Maó. S'esperen unes 2.500 persones cada nit al llarg del festival.

Avui la festa continua amb Antonio Carmona i Makandé.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad