Sociedad

Detingut amb 350 grams de cocaïna al ferry Barcelona-Ciutadella

La Comisaria de Ponent durà la investigació del cas

Substancia descoberta entre els estris de la persona detinguda. / Policía nacional

Maó

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella van detenir divendres passat un home d'origen colombià, de 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Membres de la Brigada Mòbil que fan la seva feina al ferri que cobreix la línia entre Barcelona i Ciutadella es van adonar de la presència d'un passatger que durant el trajecte va despertar les sospites dels agents que van procedir a la seva identificació i escorcoll. Van trobar entre els seus estris un paquet plastificat que contenia prop de 350 grams de substància blanca i rocosa, pel que sembla cocaïna.

Després de ser informat dels seus drets i del motiu de la detenció va ser presentat a la Comissària de la Policia Nacional de Ciutadella, qui s'encarregarà del desenvolupament de les investigacions així com de la tramitació del corresponent atestat.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els agents de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional tenen com a objectius la prevenció dels delictes, l'atenció al viatger i el control de la utilització dels mitjans de transport per delinqüència especialitzada, tràfic d'éssers humans i estupefaents, entre d'altres. tasques als mitjans de transport terrestres i marítims, així com a les estacions de què se serveixen.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad