Sociedad

El PP lamenta un altre mandat perdut al Consell

Misericòrdia Sugrañes ha passat balanç als tres anys de gestió que portem

Els consellers del PP han passat balanç als tres anys de mandat que portem. / Partido Popular

Maó

La portaveu del PP al Consell de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha acusat aquest dilluns l'equip de govern de mentir els ciutadans i de "perdre" set anys, entre el mandat passat i el que portem de l'actual, per emprendre projectes per a l'illa.

Sugrañes ha realitzat aquestes declaracions després de la roda de premsa de balanç dels tres anys de legislatura al Consell de Menorca. La popular ha acusat a la presidenta del Consell de nul·la capacitat de gestió, i manca d’un model econòmic que garanteixi el progrés social, mediambiental de futur i el desenvolupament sostenible dels menorquins. També ha ressaltat una nul·la influència política davant de Palma i Madrid, fins i tot davant del seu soci de govern Més per Menorca.

Per a Sugrañes "és un mandat perdut, amb diverses crisis internes i que van culminar amb l´esperpent de l´aprovació de l´esborrany de l´avantprojecte de la llei Reserva de la Biosfera, així com el capítol de la dimissió de la consellera de Mobilitat". Pel que fa a la Llei de la Reserva de Biosfera recorda que lles han presentat 200 esmenes per 80 el PSOE ja uqe tenen clar que es un text anticonstitucional.

En temes de salut Menorca no ha reivindicat serveis que gaudeixen les altres illes com el cribratge massiu de càncer de còlon. Finalment, la també presidenta del PP Menorca ha lamentat la paralització de les obres de la carretera general i que s’hagin perdut 22 milions d'euros del conveni de carreteres.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad