Sociedad

Set afectats per un incendi a un ferri que arribava de Maó

El vaixell Ciudad de Alcúdia va patir un foc al port de València després de viatjar des de Menorca

Una ambulànica es dirigeix al Ciudad de Alcúdia per atendre els ferits. EFE/Manuel Bruque / Manuel Bruque EFE

Maó

Set treballadors del ferri 'Ciudad de Alcudia' han resultat afectats per inhalació de fum a l'incendi de l'embarcació registrat aquest dilluns a primera hora de la tarda al Port de València, després d'arribar de Maó.

Al vaixell s'hi van traslladar set vehicles de bombers de la ciutat de València.

La naviliera Trasmed, propietària de l'embarcació, ha informat que el vaixell va patir un incendi a la coberta número 7 mentre estava atracat al Port de València, a l'arribada de Maó, que ha estat controlat gràcies a la ràpida intervenció dels efectius de València. El vaixell, afegeix la naviliera, no comptava en aquell moment amb més passatge que la tripulació.

Es desconeixen de moment els motius de l'incendi i el seu abast, però la companyia ja ha obert una comissió d'investigació.

El vaixell tenia previst sortir per la nit del Port de València per seguir amb la seva rotació habitual no ho va poder fer a causa dels desperfectes, indica la naviliera.

Trasmed s'està fent càrrec del passatge i de la càrrega que havia de sortir recol·locant en la mesura del possible al passatge en altres vaixells.

Cal recordar que aquest és el segon incident que protagonitza aquest ferri en menys d’un mes. Fa uns quants dies va xocar contra el moll a Maó en una maniobra d'atracament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00